Barion Pixel
Baba ajándék

A Zabo Kids baba ajándék ötletei között találsz babáknak és nagyobb gyerekeknek szólót is. Ha szeretnél nem sablonos hanem cuki vagy menő ajándékot adni a kis ünnepeltnek akkor bátran válogass.
A baba termékek között van készségfejlesztő ami remekül leköti a picurkák figyelmét, valamint vannak cuki álomőrző figurák, amik szintén kézbe vehetőek, de akár a szoba díszéül is szolgálhatnak.

Mi anyukák tudjuk, hogy a babák alvása kicsit kaotikus ezért készítettem egy pihe-puha takarót, ami segít a nyugodt békés alvás megőrzésében.

Vidám dekoráció sem maradhat ki a palettából a szivárvány színeiben vibráló szív girland is óriási meglepetést tud okozni egy kis felfedezőnek. A színek elvarázsolják a picikéket. Ez a termék akár egy party kelléke is lehet kiegészítve más szülinapi dekorációval.

Nagyobb gyerekeknek találsz szintén készségfejlesztő kirakó játékot, ami egy szuper logikai játék. Ezek a játékok a legkedvencebb figurákat mintázzák mint például egyszarvú, superman, jégvarázs Elza. Ezeket szülinapi partikra ajánlom leginkább, amikor szeretnéd lekötni a meghívott kis vendégek figyelmét, adj nekik egy ilyen kis kirakót. Garantálom, hogy élvezni fogják! A buli végén pedig egy kedves kis emlék lehet nekik, amit az XY partiján kapott.

Nagyon menő 3D figurás tornazsák szuper viselet egy ovis számára, de akár a vagány anyukák is viselhetik. Ez a termék a személyes kedvencem, mert egyedi, cuki és kényelmes egyben. Remekül kiszolgálja viselőjét egy kirándulás vagy akár a hétköznapok során is.