Barion Pixel
Szülinapi dekorációk

A Zabo Kids szülinapi dekorációk gyerekeknek különlegessége, hogy személyre szabhatóak egyénileg választott színnel és felirattal valamint számmal. 

Ha unod már a sablonos boltban kapható eldobható szülinapi dekorációkat, és nincs időd szülinapi dekorációkat csinálni házilag, akkor jó helyen jársz!

Boldog születésnapot felirat

A Boldog Születésnapot feliratot párosíthatod egy nagy méretű számmal és a szülinapos nevével. Ezt használhatjátok az első születésnaptól kezdve, amíg csak szeretnétek.

Hiszen ezek a termékek természetes lebomló anyagból készültek, amik tartósak, ezáltal lehetőséged van évről-évre használni őket. Ne aggódj azon, ha megunod a színét vagy új szám kell, egyszerűen lehet variálni őket. 

Ha a születésnapi felirathoz veszel pár új betűt, csak fűzd újra, és már is feldobtad a megunt dekorodat. Így lehet egy feliratod, amit variálhatsz lányos szülinapra vagy fiús szülinapi bulira egyaránt.

Szám banner

Nagyméretű szám bannert is tudsz rendelni, ha másikra van szükséged. A régi számot örökölheti például a kistesó. Azon se aggódj, ha a kék számot örökli a kislány szülinapos, hiszen variálhatod a dekorokot úgy, hogy sokszínűen passzoljanak egymáshoz.

A különböző feliratokat könnyedén fel tudod kötni a lakás több pontján. Kedvedre variálhatod, mit mivel párosítasz. Például: összekötheted a nagyalakú szám bannert a “boldog születésnapot felirattal”.

Akár az egyedi felirattal is párosíthatod a nagy számot, de ha neked szimpatikusabb, a szülinapi felirattal is. Az egyedi felirat választásához a szülinapos nevét javaslom – ezzel maximálisan személyre szabhatod az egyedi dekort.

Szülinapi korona

A szülinapi korona két formában létezik: az egyik csúcsosabb királylányosabb, a másik pedig egy király koronájához hasonlít. Színekben széles paletta közül választhattok. Nyugodtan válassz fiús koronát lányos színben, ha az a szimpatikusabb, vagy fordítva.

Hátul megkötősek a koronák, így egyszerűen felhelyezhetőek, és a méretezés sem lehet gond. A korona mérete úgy lett tervezve, hogy 1-9 éves korig garantáltan jó a méret.

Ha pedig már nincs rá szükségetek, ajándékozd el, hogy egy másik picurka is örömét lelje benne.

Tedd egyedivé és még különlegesebbé gyermeked születésnapi buliját Zabo Kids dekorációval!

Boldog Születésnapot a kis ünnepelteknek!